Arabicom supports you with personal attention, in your own language, trustfull, service orientated and with 100% commitment. Whether it concerns buying a villa, apartment or renting a (holiday) home, or something in between. Come and visit us or ask us to visit you! While enjoying a cup of coffee or tea, we can freely exchange thoughts.

Support

ARABICOM HEEFT AANDACHT VOOR HET BIJZONDERE

Ons land biedt een keur aan bijzondere woningen, landhuizen, villa’s, boerderijen en landerijen. Stuk voor stuk exceptioneel door de geschiedenis, bouwstijl of simpelweg omdat ze kolossaal, markant of buitengewoon zijn. Aandacht die we geven op onze ongeëvenaarde wijze; met specialistische kennis, veel ervaring en veel passie. Aanvullend en aansluitend bieden we advies en ondersteuning, waarbij we u bijstaan op het juridisch en notarieel gebied, verzekeringen, gemeentelijke zaken, vertalen van documenten, het regelen en onderhouden van contacten op het gebied van tuin- en huisonderhoud en vervoer. Kortom, uw persoonlijke en zakelijke wensen. Wij zijn geslaagd als u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop of huur van uw (vakantie) woning in Nederland.

Om een optimale service te waarborgen, is een nauwe samenwerking met u van groot belang. Met onze persoonlijke werkwijze zorgen wij er natuurlijk voor dat uw wensen omgezet worden naar een professionele dienstverlening. Daarom zal tijdens het eerste vrijblijvende gesprek ingegaan worden op de bijzonderheden van uw opdracht. Want alleen zo krijgt u de beste kwaliteit.

Beëdigde tolken en vertalers

Arabicom werkt voor tolk- en vertaaldiensten samen met Tolken Select. Tolken Select biedt oplossingen bij taalbarrières met de inzet van professionele tolken, zowel tolken op locatie, telefonische tolkondersteuning en het verzorgen van (beëdigde) vertalingen. Een helder verhaal in verstaanbare taal. Lees meer over Tolken Select >>

Alle beëdigde tolken van Arabicom l Tolken Select zijn ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en houden zich aan de gedragscode voor tolken en vertalers van het Bureau Wbtv.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw aanvraag, tolkdienst of vertaling Arabisch of neem contact op via het contactformulier. Voor meer informatie over Arabicom tolkbureau en vertaalbureau kunt u altijd bellen naar 088-0600 300. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen