Tolkdiensten

Arabicom tolkbureau voorziet elke sector van vertalingen en tolkdiensten in iedere gewenste taal. Wij beschikken over een ruime tolkenpool die bestaat uit ervaren en gespecialiseerde professionals. Zij maken uw dialoog naar en van het Arabisch mogelijk door gesproken tekst snel en betrouwbaar te vertalen. Ook in veel schaarse dialecten kunnen wij uw tolkdiensten verzorgen.

De ervaren tolken van Arabicom geven u de zekerheid dat de boodschap goed overkomt. We kunnen onze diensten uiteraard toespitsen op uw wensen waarmee we u het beste bieden wat er in deze branche verkrijgbaar is. Een geruststellende gedachte.

Offerte aanvragen

Groot bestand met professionele tolken: altijd de juiste match

Wij beschikken over de mensen en middelen voor een echt flexibele service. Wij bieden u de vijf belangrijkste tolkdiensten: gesprekstolken, chuchotage/fluistertolken, consecutief tolken, simultaan tolken en telefonisch tolken.

  1. Gesprekstolken is perfect voor kleinere bijeenkomsten, zoals een afspraak met een advocaat of een ziekenhuisbezoek.
  2. Consecutief tolken is meer voor formele situaties waarbij de tolk na iedere zin of korte spreekduur vertaalt. Deze vorm van tolken wordt meestal gebruikt voor gerechtelijke procedures, kleine congressen en groepsdiscussies.
  3. Simultaan tolken wordt meestal gebruikt bij grote multinationale bijeenkomsten waar het gesprokene met een vertraging van 2-3 seconden wordt vertaald. Het is een meer complexe vorm van tolken waarbij teams van twee of drie deskundige tolken in geluiddichte cabines werken of via een microfoon met headsets. Hierbij spreken de tolken in een microfoon terwijl de internationale gedelegeerden via een hoofdtelefoon naar hun vertaling luisteren. Als u een tolk van Tolken Select inschakelt, kunt u ook de benodigde apparatuur bij ons reserveren.
  4. Telefonisch tolken is consecutief tolken via de telefoon. Hierbij kan de tolk via een luidsprekertelefoon vertalen, deelnemen aan een televergadering of rechtstreeks met de betreffende partijen telefoneren.
  5. Bij chuchotage of fluistertolken zit de tolk tijdens een vergadering of congres naast een of twee gedelegeerden en fluistert hij of zij de vertaling simultaan of consecutief.

Tolkwijzer voor opdrachtgevers

Tolkwijzer voor opdrachtgevers (pdf)

Beëdigde tolken

Alle beëdigde tolken van Tolken Select zijn ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en houden zich aan de gedragscode voor tolken en vertalers van het Bureau Wbtv.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via het contactformulier. Voor meer informatie over het Arabicom tolkbureau en onze tolkdiensten kunt u altijd bellen naar 088-0600 300. Wij helpen u graag verder.