Tolk vertaler Arabisch

Uw professionele en betrokken tolk of vertaler Arabisch vindt u online bij tolk- en vertaalbureau Arabicom! Wij richten ons op tolken en vertalen in het Arabisch en op diverse vakgebieden. Wij werken met meer dan 150 professionele, beëdigde en geregistreerde tolken en vertalers.

Professionele tolken en vertalers Arabisch

Arabicom tolken en vertalers Arabisch

Vertalingen

Als u een document wilt laten vertalen, kunt u vrijblijvend uw documenten opsturen. U vraagt dan een offerte aan. Op de offerte geven wij een gespecificeerde prijsopgave. Als u akkoord gaat met de offerte, dan gaat onze vertaler Arabisch voor u aan de slag.

Tolkdiensten

Als u een vergadering of een belangrijk gesprek heeft, kunnen onze tolken Arabisch op locatie komen. Hierbij valt te denken aan een medisch consult, een juridische bijeenkomst of een overleg op een ander vakgebied. Uit ervaring is gebleken dat een goede gesprekstolk bij zakelijke gesprekken met buitenlandse handelspartners taalbarrières kan slechten en misverstanden kan voorkomen.

Service en advies

Sommige teksten zijn geschreven met een welomschreven doel. Denkt u hierbij aan teksten op het gebied van marketing waarin een product of dienst wordt aangeprezen. Dan is het belangrijk dat er nagedacht wordt over lokalisatie. Komt de boodschap in een andere taal en cultuur of regio wel over? Vooral bij officiële documenten is een goed advies essentieel. In het geval van een echtscheidingsbeschikking is het bijvoorbeeld van belang dat de vertaling rechtsgeldig is in het land waarin deze gebruikt gaat worden.

Specialisaties

Arabicom werkt met professionele en betrokken Arabische tolken en vertalers. Daarnaast gebruiken wij ons netwerk voor zeer specialistisch tok- en vertaalwerk en goed opgeleide notaristolken Arabisch. Wij werken onder meer graag samen met de tolken en vertalers van het tolk- en vertaalbureau Tolken Select.

Arabicom tolken en vertalers Arabisch

Onze Talen

 • Arabisch (Algerijns) Algerijns Arabisch Algerije
 • Arabisch (Egyptisch) Egyptisch Arabisch Egypte
 • Arabisch (Golfstaten) Bahrein, Jemen, Katar, Koeweit, Oman, Verenigde Arabische Emiraten
 • Arabisch (Irakees) Irakees Arabisch Irak
 • Arabisch (Jemenitisch) Jemenitisch Arabisch Jemen
 • Arabisch (Libisch) Libisch Arabisch Libië
 • Arabisch (Marokkaans) Marokkaans Arabisch Marokko
 • Arabisch (Mauritanisch) Hassania Mauritanië
 • Arabisch (Oman) Oman
 • Arabisch (Palestijns-Jordaans) Palestijns Arabisch, Jordaans Arabisch Palestina, Jordanië, Israël
 • Arabisch (Saoedisch) Saoedisch Arabisch Saoediarabië
 • Arabisch (Soedanees) Soedanees Arabisch Soedan
 • Arabisch (Standaard) Saoedi Arabië, Algerije, Bahrein, Tsjaad, Comoren, Egypte, Eritrea, Irak, Israël, Jordanië, Koeweit, Libanon, Libië, Marokko, Oman, Palestina, Katar, Somalia, Soedan, Syrië, Tanzania, Tunesië, Verenigde Arabische Emiraten, Jemen
 • Arabisch (Syrisch-Libanees) Syrisch Arabisch, Libanees Arabisch Syrië, Libanon
 • Arabisch (Tsjadisch) Shuwa, Tsjadisch Arabisch Tsjaad
 • Arabisch (Tunesisch) Tunesisch Arabisch Tunesië

Uitgelicht: Arabisch in Syrië

De officiële taal in Syrië is Arabisch. Daarnaast wordt er Koerdisch en Armeens gesproken. Syrisch orthodoxen spreken Aramees en ook Circassische talen uit het Noorden van de Kaukasus worden wijdverbreid begrepen. Hoger opgeleiden beheersen vaak ook Frans en Engels (CIA World Factbook, 2015).

Vakgebieden

Arabicom heeft in verschillende vakgebieden ruime ervaring opgebouwd. Onze beëdigde vertalers verzorgen onder andere juridische, technische en medische vertalingen. Onze tolken hebben ruime ervaring in de asielketen (IND, COA, VluchtelingenWerk) en bij verschillende zorginstellingen en overheidsinstellingen.

Arabisch, de zesde taal van de VN

De betekenis van de Arabische taal werd in 1973 officieel erkend door de Verenigde Naties. Arabisch werd toen de zesde taal van de Verenigde Naties. Bij Tolken Select vindt u de beste en meest betrokken beëdigde vertalers Arabisch voor de beëdigde vertaling van uw officiële stukken.

Trefwoorden

Tolkbureau, asieltolk, tolk Arabisch Nederlands, tolk Nederlands Arabisch, Syrisch, Libanees, Standaard, tolken, tolkdienst, beëdigd tolk, politietolk, gerechtstolk, notaristolk, gesprekstolk, fluistertolk, congrestolk, simultaan tolk, telefoontolk, tolkenbureau.


Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via het contactformulier. Voor meer informatie over Arabicom tolk- en vertaalbureau en onze tolk- en vertaaldiensten kunt u altijd bellen naar 036-5227 229. Wij helpen u graag verder.